Park Campanula
Weekendje weg aan de kust

Weekendje weg aan de kust

  • Gelegen aan de kust
  • Op fietsafstand van het strand
  • Luxe en comfortabele bungalows

Een verdiend weekend weg aan de kust

Een weekendje weg in Noord-Holland in een huisje is iets wat iedereen zo eens in de zoveel tijd verdiend. Bij Park Campanula in Sint Maartenszee komt u helemaal tot rust in onze luxe en comfortabele bungalows. De zilte zeelucht, het suizen van de wind, het zand onder uw voeten en de blije gezichten van uw mede vakantiegangers: dat is volgens ons een weekend weg aan zee op ons vakantiepark! Onze vakantiehuizen zijn geschikt voor ieder gezelschap. Een weekend weg met 2 tot 11 personen? Geen probleem! Wij hebben een passend huisje. De hond mee? Gezellig! Een deel van onze vakantiehuizen is huisdiervriendelijk. En wist je dat een groot deel over een houtkachel of open haard beschikt? Heerlijk in de koudere maanden. Een weekendje weg in een huisje aan zee is dus altijd een goed idee.

Last minute een weekendje weg aan de kust? Bekijk de mogelijkheden! ⤵

Een weekendje weg in een huisje aan zee

We hebben u al verteld dat uw huisdier van harte welkom is in onze comfortabele vakantiewoningen, evenals dat u welkom bent met een gezelschap van maximaal 11 personen én dat bijna al onze vakantiehuizen een open haard bevatten. Maar natuurlijk geniet u tijdens uw weekend weg aan zee in (een aantal van) onze vakantiehuizen van nog meer fijns:

Overdekt terras met meubilair

Een aantal van onze bungalows beschikt over een heerlijk overdekt terras met fijn tuinmeubilair. Wat dacht u van een ligbedje in de zon? Geen probleem! De ligging van de tuinen is namelijk gelegen op het zuiden.

Aparte fietsberging

De omgeving van Sint Maartenszee leent zich natuurlijk voor een prachtige fietstocht tijdens uw weekend weg in Noord-Holland. Stal uw fietsen vervolgens veilig in uw eigen opslag voor fietsen.

Ruime badkamer mét bad

Dat is pas ontspannen een weekendje weg aan de Nederlandse kust: een vakantiehuisje met een bad! Heerlijk dobberen in uw eigen huisje en genieten van het wellness gevoel in uw eigen badkamer.

Een sfeerimpressie van een weekendje weg aan de Nederlandse kust 📸

Tips tijdens uw weekend weg aan zee

Naast genieten tijdens uw weekendje weg van uw huisje aan zee, geniet u ook van de fijne faciliteiten op het park én al het moois in de omgeving. Stelt u zich eens voor: begin de dag met een kop koffie op het terras van het zwembad, de (klein)kinderen vermaken zich in het binnenzwembad of in een van de vele speeltuintjes. Een balletje slaan doet u zowel op de tennisbaan als op de minigolfbaan. Een moment van ontspanning tijdens uw weekend weg aan zee vindt u in de sauna, heerlijk relaxen! Uiteraard mag een cadeautje voor het thuisfront niet ontbreken, haal deze in onze giftshop. En dat thuisfront houdt u ook op de hoogte van al uw avonturen middels de gratis WiFi. De omgeving verkennen? Goede keuze! Huur een fiets en ontdek een van de volgende uitjes:

Onze tips

  • Het strand van Sint Maartenszee
  • Bosgebied Wildrijk
  • Kaasmarkt in Alkmaar
  • Bloeiend Zijpe
  • Folklore in Schagen
  • Attractiepark De Goudvis

Ons vakantiepark is ook een fijne uitvalsbasis voor een weekendje weg in een huisje aan zee in: