Park Campanula
Kindvriendelijk vakantiepark aan zee

Kindvriendelijk vakantiepark aan zee

  • Dichtbij de zee en het strand
  • Met een binnenzwembad
  • Bungalows voor max. 11 personen

Kindvriendelijk vakantiepark aan de kust in Noord-Holland

Een kindvriendelijk vakantiepark aan zee vindt u in het altijd gezellige Sint Maartenszee! Park Campanula is een leuk vakantiepark waar jong en oud zich altijd vermaakt. Voor onze jonge gasten hebben we een leuk binnenzwembad, diverse speelgelegenheden en een minigolfbaan. Verder vindt u op ons park ook een gezellig horecapunt, sauna en wasserette. Alles wat u nodig heeft voor een gezellige familievakantie dus! En dan hebben we het nog niet eens over het strand gehad. Met 10 minuten fietsen staat u al met uw voeten in het zand. Wie maakt de mooiste zandkastelen? Huur dan snel een bungalow op ons kindvriendelijke vakantiepark in Noord-Holland.

Boek een bungalow op ons kindvriendelijke vakantiepark ⤵

Uw vakantie op ons kindvriendelijke vakantiepark aan zee

Gezellig! U komt vakantie vieren op ons kindvriendelijke vakantiepark aan de Noordzeekust. Een bungalow huurt u bij ons voor 4 tot maximaal 11 personen. Zo kunt u met uw hele familie inclusief (klein)kinderen vakantie vieren. De tuin van uw bungalow is altijd gelegen op het zuiden en in een aantal bungalows is een huisdier ook van harte welkom. Op ons kindvriendelijke vakantiepark aan zee vindt u ook diverse faciliteiten die van uw vakantie met de kinderen een succes maken. Kiest u voor een duik in het binnenbad? Of roetsjen de kids liever van de glijbaan in een van de speeltuinen? Een balletje op de midgetgolfbaan is ook leuk voor jong en oud! Wie slaat er een hole in one? Moe van alle inspanning? Strijk dan even neer op ons terras voor voor een verkoelend drankje met wat lekkers. Ook in de omgeving zijn er allerlei kinderuitjes te beleven! Een heerlijke vakantie beleeft u op ons kindvriendelijke vakantiepark aan de kust.

Binnenzwembad

Bommetje! Ons heerlijke warme water (30,5 C°) nodigt uit om in te plonzen. Voor de allerkleinsten is er een kinderbad en een peuterbadje. 

 

Minigolfbaan

Gezellig een potje minigolf spelen hoort natuurlijk bij een vakantie met kinderen. Onze baan heeft 14 holes en biedt genoeg uitdaging voor jong en oud.

 

Speeltuinen

Verspreid over ons kindvriendelijke vakantiepark in Noord-Holland vindt u diverse speeltuinen. Klimmen, glijden, schommelen: eindeloos spelen gegarandeerd!

 

Onze kids-tips in de omgeving van Park Campanula

Vanuit uw bungalow op Park Campanula valt er ook veel te beleven in de omgeving. Ons kindvriendelijke vakantiepark aan zee heeft vele leuke uitjes op slechts korte afstand waar de kids of het hele gezin van genieten. Natuurlijk mag een dag (of meer) naar het strand niet ontbreken. Het strand van Sint Maartenszee is nog relatief onontdekt en daardoor heerlijk rustig. Fijn dus als u de kinderen onbezorgd wilt laten spelen. Natuurliefhebbers? Ga dan naar Bloeiend Zijpe in het voorjaar! Een dagje Amsterdam, Alkmaar of Schagen zijn natuurlijk ook aan te raden. De kinderen kunnen zich uitleven bij Avonturenspeelparadijs Land van Fluwel, Attractiepark De Goudvis of Van Blanckendaell Park. Waar kiest u voor als uitje vanaf ons kindvriendelijke vakantiepark in Noord-Holland?

Must do's

  • Attractiepark De Goudvis
  • Landgoed Hoenderdaell
  • Bloeiend Zijpe
  • Kaasmarkt in Alkmaar
  • Een dagje naar het strand
 
 
 

Hier vindt u ons kindvriendelijke vakantiepark aan de kust 📍

Veelgestelde vragen over ons kindvriendelijke vakantiepark

Waar kan ik met mijn kinderen op vakantie aan zee?

Ons vakantiepark aan zee is kindvriendelijk! Met bungalows voor maximaal 11 personen, een binnenzwembad, veel speeltuinen en een gave minigolfbaan is het genieten geblazen voor onze jongste gasten. En met het strand om de hoek is het genieten!

Welk kindvriendelijke vakantiepark aan zee is leuk voor een weekend weg?

Een weekendje uitwaaien, watersporten, strandjutten, zwemmen of zandkastelen bouwen? Vanaf ons kindvriendelijke vakantiepark in Noord-Holland in Sint Maartenszee beleven jij en je (klein)kinderen een fijn weekend weg! Liever een midweek weg? Dat kan ook!