Park Campanula
Fietsvakantie Noord-Holland

Fiets de mooiste routes in Noord-Holland

 • Prachtige fietsroutes in Noord-Holland
 • Fietsverhuur en horeca
 • Gelegen aan zee

Ontdek Noord-Holland op fietsvakantie

Eén van de meest prachtige gebieden om per fiets te verkennen is Noord-Holland, met zijn schitterende duinen. Het wordt nóg leuker als u gaat fietsen met een overnachting! Bij Bungalowpark Campanula kunt u verblijven in gezellige vrijstaande bungalows, vlak bij de kust. In dit gebied zijn zowel korte als lange routes te vinden, geschikt voor zowel beginners als ervaren fietsers die lange afstanden aan kunnen. Als u uw eigen fiets niet kunt meenemen, is dat geen probleem. Bij ons kunt u namelijk fietsen huren. Als gast van ons vakantiepark, maar ook als bezoeker van Sint-Maartenszee kunt u hiervan gebruikmaken. Bungalowpark Campanula is perfect voor een fietsvakantie in Nederland!

Een comfortabele overnachting tijdens uw fietsvakantie

Na een schitterende fietstocht is het natuurlijk heerlijk om comfortabel te kunnen overnachten. Bij Bungalowpark Campanula staan luxe en comfort centraal. Onze vrijstaande accommodaties zijn geschikt voor maximaal 11 personen. En als uw trouwe viervoeter dol is op fietstochten, neem hem dan gerust mee, want een aantal van onze accommodaties is huisdiervriendelijk. Om uw verblijf extra aangenaam te maken, bieden we verschillende extra's aan, zoals een vaatwasser, een terras of zelfs een knusse open haard. Zo kunt u zelf bepalen welke voorzieningen het beste aansluiten bij uw wensen en behoeften tijdens uw fietsvakantie in Noord-Holland.

Fiets de mooiste routes:

 • Stolpenroute Schagen (34km)
 • Bollenroute Callantsoog (35km)
 • Fietsroute Skitterend Skagen (35km)
 • Fietsroute Lange Jaap en Egmond (60km)
 • Tulpenroute Kop van Noord-Holland (60km)

Zoek en boek uw accommodatie

Bezienswaardigheden rondom ons park

In de omgeving van ons bungalowpark valt er veel te ontdekken en beleven. Breng een bezoek aan Landgoed Hoenderdaell, waar u wordt betoverd door prachtige dieren uit alle hoeken van de wereld. Verderop vindt u Van Blanckendaell Park, een plek vol plezier en verwondering met exotische dieren en een historische boerderij. Voor een dag vol avontuur en spelplezier is Attractiepark De Goudvis de ideale bestemming, terwijl Avonturenspeelparadijs Land van Fluwel u meeneemt in een wereld van klauteren, glijden en speelplezier te midden van een prachtige bloembollentuin.

Onze tips om per fiets te verkennen:

  Folklore Schagen (9km)

  In de zomermaanden organiseert Schagen tien donderdagen de Westfriese Folklore. Dit evenement omvat traditionele kleding en historische optochten met paard en wagen. Ook is er een levendige markt en horeca.

  Kaasmarkt Alkmaar (20km)

  De kaasmarkt in Alkmaar is een eeuwenoud spektakel waar bezoekers getuige kunnen zijn van traditionele kaasdragers die de kazen dragen en verhandelen op een levendige markt.

  Bloemendagen in Anna Paulowna (15km)

  Tijdens de Bloemendagen¬†worden de straten versierd met kleurrijke moza√Įeken gemaakt van bloemblaadjes. Dit evenement in april trekt veel bezoekers die willen genieten van de prachtige bloemendisplays.

Hier vindt u¬†ons park¬†‚§ĶÔłé

Een sfeerimpressie van uw fietsvakantie ‚§ĶÔłé

Wat eerdere gasten ons vroegen¬†‚§ĶÔłé

ūüö≤ Is er ook fietsverhuur mogelijk bij Bungalowpark Campanula?

Jazeker! Bij ons kunt u kiezen uit een breed assortiment aan fietsen, waaronder moderne dames- en herenfietsen met zeven versnellingen, kinderfietsen en elektrische fietsen. Daarnaast bieden we ook de verhuur van fietskarren, bagagekarren en zelfs een hondenaanhanger.

ūüóďÔłŹ Kan ik ook last minute een fietsvakantie boeken bij jullie?

Uiteraard! Als de weersvoorspellingen perfect zijn, is er niets beter dan een fietsavontuur. Bij Bungalowpark Campanula begrijpen we dat volledig, daarom kunt u bij ons last minute een fietsvakantie in Noord-Holland boeken.